баннер у хедері

ПОЛІТИКА КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ І ЗАХИСТИ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

Загальні положення

Компанія «Мотостиль» з великою повагою ставиться до конфіденційної інформації всіх без винятку осіб, які відвідали сайт. У зв'язку з чим компанія прагне захищати конфіденційність персональних даних (відомостей або сукупності відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована), тим самим створивши та забезпечивши максимально комфортні умови використання сервісів сайту для кожного користувача.

Ця політика конфіденційності та захисту персональних даних встановлює порядок здійснення компанією обробки персональних даних, види персональних даних, що збираються, цілі використання таких персональних даних, взаємодія компанії з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних.

Збір та використання персональних даних

При використанні користувачем сайту компанією здійснюється обробка даних користувача, а саме: даних, що надаються користувачем під час заповнення форм (підписка на розсилку, оформлення замовлення тощо); файлів cookie; ір-адреси; параметрів та налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).

Компанія збирає лише ті персональні дані (наприклад, ваше ім'я та прізвище, адресу електронної пошти, номер контактного телефону тощо), які свідомо та добровільно надані вами як суб'єктом персональних даних з метою використання сервісів сайту, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої у цій політиці метою їхньої обробки.

Під час відвідування сайту фіксуються всі входи до системи. Інші відомості щодо трафіку користувача не обробляються та не зберігаються.

Звертаємо вашу увагу: компанія обмежується збиранням мінімального обсягу інформації, необхідного виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних.

Компанія не збирає будь-яку інформацію, щодо опрацювання якої законодавством встановлено певні вимоги, як то інформацію про расове чи етнічне походження, про політичні, релігійні чи світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину чи засудження до кримінального. покарання, а також дані щодо здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (згідно зі статтею 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Компанія збирає дані про статистику відвідування сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на сайті.

Обробка персональних даних

Обробка та зберігання даних персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування сайту. Надані персональні дані обробляються і можуть зберігатися в базі персональних даних або в окремій таблиці бази даних сайту.

Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються протягом терміну трохи більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.

Використання файлів cookie

Cookie - це текстовий файл або файли, що містять невеликий обсяг інформації, які надсилаються веб-браузеру та зберігаються на пристрої користувача. До таких пристроїв можна віднести комп'ютер, мобільний телефон або інший пристрій, за допомогою якого користувач відвідує веб-сайт.

Файли cookie можуть бути вічними (вони називаються постійними файлами cookie) і зберігаються в комп'ютері, доки користувач їх не видалить, або тимчасовими (такі файли cookie називаються сесійними), тобто вони зберігаються лише до закриття браузера. Крім того, файли cookie діляться на основні (вони встановлюються безпосередньо відвідуваним сайтом) та сторонні (встановлюються іншими сайтами).

Важливо: при повторному відвідуванні користувачем сайту дані файлів cookie оновлюються; в більшості випадків, веб-браузер за промовчанням дозволяє автоматичне збереження файлів cookie на пристрої користувача; вимкнення файлів cookie може призвести до обмеження доступу до опублікованих матеріалів та/або неповноцінного функціонування сайту.

Компанія піклується про своїх користувачів і намагається зробити перебування на сайті максимально комфортним, і для цього компанії необхідно за допомогою файлів cookie проаналізувати поведінку, переваги та інтереси користувача. Такий аналіз допоможе компанії покращити досвід взаємодії із сайтом, визначити найбільш зручний інтерфейс та навігацію сервісу.

Згідно з класифікацією Міжнародної торгової палати (International Chamber of Commerce), Компанія використовує такі категорії файлів cookie:

Строго необхідні файли cookie - потрібні для переміщення користувачем по веб-сторінці та під час використання певних сервісів, наприклад, для доступу до захищених сторінок, здійснення пошуку по сайту. Також здійснюють запам'ятовування попередніх дій

відгук керівника
Введіть ім'я
Введіть коректний номер телефону
Введіть повідомлення
Задати питання
Введіть ім'я
Введіть коректний номер телефону
Введіть повідомлення
передзвоніть мені
Введіть ім'я
Введіть коректний номер телефону

Кошик покупок

{{product.name}}
{{product.quantity}}
+
Передзамовлення
{{product.price_old}}
{{product.price}}
{{product.total}} грн
Ви заощаджуєте {{product.total_sale}} грн !
Всього на суму: {{total}} грн
Швидкий заказ

Замовлення відправиться відразу в обробку, а всі деталі ви обговоріть з менеджером

або